Cizre'de yaralıların alınmasına izin verilmediği iddiası

Cizre'de yaralıların alınmasına izin verilmediği iddiası
Şırnak Valiliği:- "Bir evin bodrumunda bulunduğu iddia edilen yaralılara yönelik 112 Acil Servis ambulansları ile Şırnak Belediyesine ait bir hasta nakil aracı, sabah saatlerinden itibaren bahse konu yakın yere gönderilmiş. Gün boyu çağrılar yapılmış anca

ŞIRNAK (AA) - Cizre ilçesinde bir evin bodrumunda yaralı kişiler olduğu ve 112 Çağrı Merkezinden ambulans istenmesine rağmen gidilmediğine dair iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, Cizre ilçesinde güvenlik kuvvetlerinin terörle mücadeleye yoğun şekilde devam etmesine rağmen, vatandaşlara yönelik başta sağlık hizmetleri olmak üzere kamu hizmetlerinin de titizlikle sürdürüldüğü belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu meyanda bölgede bir evin bodrumunda bulunduğu iddia edilen yaralılara yönelik daha önceki günlerde olduğu gibi yine, 112 Acil Servis ambulansları ile Şırnak Belediyesine ait bir hasta nakil aracı, sabah saatlerinden itibaren bahse konu yakın yere gönderilmiş. Gün boyu çağrılar yapılmış ancak tüm çabalara rağmen çağrılara cevap alınamamıştır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.