Cizre'deki terör mağdurlarına yardım

Cizre'deki terör mağdurlarına yardım
Umut Kervanı Yardım Platformu, Şırnak'ın Cizre ilçesindeki terör mağdurlarına iki kamyon gıda ve giysi gönderdi

BATMAN (AA) - Umut Kervanı Yardım Platformu tarafından, Şırnak'ın Cizre ilçesindeki terör mağdurlarına iki kamyon gıda ve giysi gönderildi.

Platform tarafından, "Vakit Yardım Vaktidir" sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında toplanan yardım malzemelerinin konulduğu 2 kamyon, Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet personelince yürütülen operasyonlarla terör örgütü PKK mensuplarından temizlenen Cizre'ye doğru bugün yola çıkacak.

Batman Umut-Der Gıda Bankası aracılığıyla gönderilen yardımlar, sokağa çıkma yasağının 05.00-19.30 saatleri arasında kaldırıldığı ilçede terör saldırılarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşlara dağıtılacak.

Umut- Der Gıda Bankası Başkan Yardımcısı İzzet Ekinci, yaptığı açıklamada, terör mağdurlarına yönelik yardımlar konusunda vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini söyledi.

Cizre'ye bir hafta önce de iki kamyonla gıda ve giysi ulaştırdıklarını ifade eden Ekinci, "Bölgemizde olaylardan dolayı mağdur olan vatandaşlara yardım ulaştırabilmek için çalışmalarımız sürüyor. Bugün de yine toplanan yardımları ilçeye götüreceğiz. Bir kamyon un ve bir kamyon da kuru gıda ve giysi yardımı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bir ölçüde giderecektir. Yardımlarımız, bundan sonra da devam edecek" diye konuştu.

Ekinci, ilçeye ulaşacak yardımların Umut Kervanı Yardım Platformuna bağlı Cizre Nuh Gıda Bankası tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.