Çocuklar bahşiş için hayatlarını riske attı

Çocuklar bahşiş için hayatlarını riske attı
Samsun'da damattan bahşiş almak için gelin arabasının önünü kesen çocuklar, canlarını tehlikeye atmalarına rağmen bahşiş alamadılar.

Samsun'da damattan bahşiş almak için gelin arabasının önünü kesen çocuklar, canlarını tehlikeye atmalarına rağmen bahşiş alamadılar. Kaputa yapışan çocuklardan biri, lüks gelin aracının altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Düğün konvoylarında yaşanan tehlikeli manzaralardan biri de Samsun'da gerçekleşti. İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Gençlik Parkı mevkisinde 3 milyon TL değerindeki lüks gelin arabasının önünü kesen 6 çocuk, dakikalarca damattan bahşiş istedi. Bekledikleri zarfı alamayan çocuklardan bazıları arabanın önüne geçerek, otomobilin hareket etmesini engellemeye çalıştı.

Lüks aracın önünde tehlikeli yolculuk kameraya yansıdı

aw932015-05.jpgaw932015-03.jpgaw932015-04.jpgaw932015-02.jpgaw932015-01.jpg

Belli bir süre çocukların otomobilin kaputundan ayrılmasını bekleyen şoför, arkadaki araçların sabırsızlanmasıyla çocukların kaputta olmasına aldırmadan hareket etti. Birden hızlanan lüks arabanın önünde kalan bir çocuk ise metrelerce kaputa tutunarak yolculuk ettikten sonra kendisini otomobilin soluna atarak aracın altında kalmaktan kurtuldu. Son anda kurtulan çocuğun yaşadığı panik yüzündeki ifadeye yansırken, lüks gelin aracı ise Atakum istikametine doğru devam etti.

Aksiyon filmlerini aratmayan zarf alma çabası ve tehlikeli yolculuk, yoldan geçen başka bir araçtaki yolcular tarafından kayıt altına alındı. Yaşanan durum sonrası çevredeki vatandaşlar hem çocuklara hem de şoföre korna çalarak tepki gösterdiler.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.