Çocuklar başarıya aç

Çocuklar başarıya aç
Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, oyuncularının yüksek potansiyele sahip olduklarını ve inandıkları zaman her şeyin üstesinden gelebileceklerini söyledi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’un Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, 1-0 kazanılan Sakaryaspor maçının ardından oyuncularını tek tek tebrik ederken, kendilerinin inandıkları zaman her şeyin üstesinden gelebileceğini söyledi.

‘BÜYÜK BİR İŞ BAŞARDIK’

Sakaryaspor galibiyetinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Alper Avcı, “Maçtan önce soyunma odasında çok duygusal bir an yaşadık. Galip gelerek de takım olarak güzel bir iş başardık. Söylemek istediğim çok şey var ama bu duygu yoğunluğu içinde sadece bu oyuncu grubuna sahip çıkılması gerektiğini ifade etmek istiyorum. Bu oyuncu grubunun arkasında durulması lazım” dedi.

‘SADECE DESTEK OLMAMIZ GEREKİYOR’

‘Rakibin kim olup olmadığı bizim için önemli değil’ diyen Mustafa Alper Avcı, “Sadece destek olunduğu zaman her türlü başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Özellikle bu 8 haftada yönetimimiz bize çok büyük destek oldu. Çok üzüldüler, biliyoruz. Bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Oyuncu arkadaşlarımın hepsinin yüreğine sağlık… Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum” diye konuştu.

‘SAKARYASPOR İYİ BİR TAKIM’

Mustafa Alper Avcı, “Sakaryaspor ligin en güçlü ekiplerinden birisi. Daha önce Süper Lig’de görev yapmış oyuncuları var. Fakat yine söylüyorum, bizim oyuncu grubumuzun ciddi anlamda potansiyeli var. Bu oyuncular istediği zaman, beraber oynadıkları zaman kazanamayacakları başarı yok. Belki maçı 1-0 kazandık ama bariz ve çok net kaçırdığımız pozisyonlar yaşandı. Sahada iyi mücadele ettik ve galip ayrıldık. Hak ederek kazandık. Bunun için çok mutluyuz. Oyuncular istedikleri zaman başaramayacakları bir sonuç olmadığını bir kez daha gösterdiler” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.