Çocuklar Süs Havuzunda Serinledi

Çocuklar Süs Havuzunda Serinledi
Sıcaklığın 36 dereceye ulaştığı Antalya'da serinlemek isteyen vatandaşlar sahilleri doldururken, denize gidemeyen gecekondu mahallelerindeki çocuklar süs havuzlarına girdi

ANTALYA (AA) - Hava sıcaklığının 36 dereceye ulaştığı Antalya'da gecekondu mahallelerindeki çocuklar, süs havuzuna girerek serinlemeye çalıştı.

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, hava sıcaklığının 36 dereceye ulaştığı kentte, nem oranının yüzde 20'lere düştüğü belirtildi.

Vatandaşların sıcak hava nedeniyle uyarıldığı açıklamada, düşük nemden oluşabilecek yangın gibi olumsuzluklara karşı da tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

Sıcak havadan bunalan Antalyalılar ve turistler ise sahilleri doldurdu. Denize girerek serinlemeye çalışan vatandaşlar, park ve bahçelerin gölgelik alanlarında dinlendi. Vatandaşlar, gezdirdikleri köpeklere de bol bol su içirerek, onları sıcaktan korumaya çalıştı.

Kentte denize gidemeyen gecekondu mahallelerindeki çocuklar ise süs havuzlarına girerek serinlemeye çalıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.