Çocuklara özel "London Bus" gezi otobüsü

Çocuklara özel "London Bus" gezi otobüsü
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde sadece çocukların gezip vakit geçirebileceği, elektrik enerjisiyle çalışan çocuk otobüsü "London Bus" göl kıyısındaki...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde sadece çocukların gezip vakit geçirebileceği, elektrik enerjisiyle çalışan çocuk otobüsü "London Bus" göl kıyısındaki parklarda hizmet vermeye başladı.

Amaçlarının Beyşehir Gölü kenarındaki parklarda çocukları eğlendirmek ve onlara güzel anlar yaşatmak olduğunu belirten Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, çocukların hep gönüllerinde ayrı bir yerlerinin olduğunu, onları da belediye olarak hizmet üretme noktasında hiç unutmamaya özen gösterdiklerini söyledi.

Çocukları mutlu edecek, heyecanlandıracak yeni çalışmaları hizmetlerine sunmak için çaba gösterdiklerini vurgulayan Özaltun, şöyle devam etti:

"Çocuklara özel bu otobüsümüzü sadece Beyşehirli çocuklarımız için değil ilçemize dışarıdan gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz için de hayata geçirdik. Üzerinde çizgi film karakterlerinin görsellerinin yer aldığı 20 kişi kapasiteli otobüsünün üst katı, yolcularına açık havada gezi ve seyir keyfi de yaşatıyor. Çocuk otobüsünün alımının yapıldığı firma sahibinden aldığımız bilgiye göre Türkiye'de ilk defa böyle bir çocuk otobüsünün alımı yapıldı. Beyşehir Belediyesi olarak ilkleri yapmaya devam edeceğiz."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.