Çocukları Heveslenince Ailece Pilot Oldular

Çocukları Heveslenince Ailece Pilot Oldular
Çocuklarının paraşüt eğitimi almaya başlamasıyla yamaç paraşütü sporuyla tanışan İbrahim ve Ayşe Coşkuner çifti, şimdi ailece uçmanın keyfini yaşıyor.

TEKİRDAĞ (AA) - Çocuklarının hevesi ile yamaç paraşütü sporuyla tanışan İbrahim ve Ayşe Coşkuner çifti, çocuklarıyla birlikte paraşüt eğitimi alıyor.

Batuğ Coşkuner (10) ve Yalın Coşkuner(11) kardeşler ilk olarak tatil için gittikleri Antalya'da tandem uçuş yaparak paraşütle tanıştı.

Coşkuner çifti, yamaç paraşütüne ilgi duyan çocuklarının isteği üzerine Batuğ ve Yalın kardeşler Tekirdağ Yamaç Paraşütü Kulübü'nde (TEYAK) eğitim almaya başladı.
Çocukları paraşüt eğitimi aldıkları sırada onlara yardımcı olan anne ve babaları da daha sonra onlarla birlikte eğitim alıp paraşütle uçuş yapmaya koyuldu.

İbrahim Coşkuner, AA muhabirine yaptığı açıklamada uçuş yapabilmek için havaların uygun olmasını dört gözle beklediklerini söyledi.

Çocukların eğitimlerden sonra 250 metreden uçabildiklerini belirten Coşkuner, "Anneleri 650 metreden uçuyor. Ben çok çalışamadım ama ben de yakında 650 metreden uçacağım. Hafta sonları buraya gelerek burada çadır kuruyoruz. Havalar uygun olunca dört gözle tepelere çıkmayı bekliyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.