'Çok şükür bayrağımız yere inmedi'

'Çok şükür bayrağımız yere inmedi'
Şemdinli'deki askeri üs bölgesine terör örgütü PKK üyelerince düzenlenen saldırıda şehit düşen bir aylık evli Jandarma Uzman Çavuş Ardıç'ın ailesi, bayramı acıyla karşıladı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 10 Haziran'da PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan bir aylık evli Jandarma Uzman Çavuş Mesut Ardıç'ın ailesi, bayrama yüreklerinde acıyla girdi.

Şehidin Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan eşi, annesi ve babası, terör örgütünü lanetleyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Baba Mürsel Ardıç, bir yakınının tedavisi için gittiği İzmir'deki hastanede oğlunun şehadet haberini aldığını söyledi. Ülkenin zor günleri için evlat yetiştirdiklerini belirten Ardıç, herkesin bu görevi üstlenmesi gerektiğini ifade etti.

"Bunlar hiçbir şey dinlemeden, asker ve polislerimizi şehit ediyor." diyen Ardıç, üzgün olduklarını ancak ilk günden beri dimdik ayakta durduklarını belirterek, ihtiyaç duyulduğu anda seve seve vatana canlarını feda etmeye hazır olduklarını vurguladı.

"Dimdik ayaktayız, yıkılmadık"
Şehidin bir aylık eşi Ayşe Ardıç da başlarının dik olduğunu ve sükunetlerini korumaya çalıştıklarını belirtti.

Eşiyle gurur duyduğunu ve onu her zaman minnetle anacağını bildiren Ardıç, şunları kaydetti:

"Dimdik ayaktayız, yıkılmadık. Onlar zannetmesinler ki biz vurduk. Bu Rabbimin takdiriydi. Rabbim bu canı bize emanet veriyor ve yine Rabbim alıyor. Hiç kimse bununla bayram etmesin. Çok şükür bayrağımız yere inmedi, vatanımız bölünmedi. Allah'ın izniyle biz bir bütünüz kimse de yıkamayacak."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.