Emre Tanrıver

Emre Tanrıver

"Cömert" Galibiyet

"Cömert" Galibiyet

Mersin maçına çıkabileceği en iyi kadroyla çıktı Aykut Kocaman. Dossa'nın kötü performansı kendisini 18 dışına iterken, yerine Ali Turan'ın gelmesiyle geçen sezonki ideal savunma dörtlüsüne döndü Konyaspor. Orta sahadaki Çamdalı, Holmen, Sissoko, Traore ve Meha beşlisini artık kolay kolay bozacağını sanmıyorum Kocaman'ın. Rangelov ise sistem değişmediği takdirde Ömer Şişmanoğlu ile birlikte sıkı bir forma yarışına girecektir.

Ligin en kötü takımı karşısında maç tam da beklediğim gibi başladı Konyaspor açısından. Ömer Ali'nin direkten dönen füzesi golün sinyallerini vermişti.Zaten fark beklediğim maçta ilk dakikalarda Sissoko ve Traore'nin müthiş iş birliğiyle gol gelince farklı bir skordan emindim artık. Fakat Konyasporlu oyuncular, bayram nedeniyle olmalı, girdikleri pozisyonlarda çok cömert davrandılar. Traore'nin, Sissoko'nun, Rangelov'un, Çamdalı'nın harcadığı pozisyonlar ve Ömer Şişmanoğlu'nun direkten çıkan topu... Çok sayıda pozisyona girdi ama yalnızca ikisini değerlendirebildi Yeşil Beyazlılar. Keşke daha çok gol görebilseydik. Bu kadar kötü rakibi bir daha bulmak zor olur çünkü. Mersin İdmanyurdu ligin en kötü takımı. Bu sene ligde kalmaları sürpriz olur.

RANGELOV VE MEHA ÇOK KÖTÜYDÜ

Geçen sezonun ikinci yarısının kahramanlarından Rangelov ve bu sezonun kahramanlarından Meha bu maçta sahada yoktu adeta. Buna rağmen Aykut hoca 90 dakika sabretti ikisine de. Bajic-Rangelov değişikliği çok daha erken olmalıydı.

Ömer Şişmanoğlu kumaşı iyi olan bir oyuncu. Hemen olmasa da ilerleyen haftalarda formayı kapabilir. Oyuna girdikten sonra hücuma zenginlik kattı. Çok doğru koşular yaptı ve bunlardan birinde Holmen'e golü attırdı. Doğru transfer olduğunu ilk maçta gösterdi.

İyi oyun ve iyi skora rağmen ayaklar yerden kesilmesin. Çünkü rakip ligin en kötü takımı. Mersin'i yenmeyeni döverler bu ligde. O yüzden bu maç iyi bir moral maçı oldu Konyaspor camiası için. Aynı Konyaspor'u daha ciddi rakiplere karşı da görebilirsek işte o zaman daha güzel şeyler konuşabiliriz. Ama henüz erken. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Emre Tanrıver Arşivi
SON YAZILAR