Coşkulu Mezuniyet

Coşkulu Mezuniyet
Seydişehir Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Uygulama Anaokulunda minik ...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Seydişehir Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Uygulama Anaokulunda minik öğrenciler mezuniyet ve kep atma coşkusu yaşadı. Seydişehir Günaydın tesislerinde gerçekleşen gece, Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından, Okul Müdürü  Seyit Ali Koç’un günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı.

dsc_0044.jpg

Kız Meslek lisesinin eski müdürlerinden Vakıflar Bankası müdürü Dayanç Anıl Aksun’un annesi Halise Müberra Aksun’a müdürlüğü döneminde okula yaptığı hizmetlerden dolayı plaket vererek onurlandırdı. verdiği emekler karşısında plaket ve çiçek takdim edildi.

dsc_0474.jpg

Emekli müdür hanım Halise Müberra Aksun  Görev yaptığı süre zarfında asla kendilerine ait bir okul bulunmadığı göçebe gibi oradan oraya dönem dönem sürüklendiklerini defalarca yetkililerden söz almalarına karşı bu sözde durmadıklarını sadece  bir okul istediğini  belirtti Aksun, ayrıca yıllar sonra olsa da böyle bir okul yaptırdığı için Kadir Parıltı beyefendiye teşekkür ederim,dedi. Konuşmaların ardından ana okulu ve alt yaş grubu  öğrencilerinin birbirinden güzel gösterileri ile devam etti. Gösterilerin arasına parça parça koyulan öğrenci ailelerinin slaytları ise çok beğenildi. minik bedenlerin  yaptıkları gösterilerde davetlileri ve öğrenci velileri keyifli bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

dsc_0360.jpg

  Oyunlar arasında; Kafkas dansı, roman havası, İngilizce renkler ve hayvanlar söylemlerinin yanı sıra  Horon ve kolbastı izleyiciler tarafından ayakta alkışlanarak, tebessüm içindebir gece  geçmesini sağladı. Program sonunda öğrenciler Annelerine kendi elleriyle yaptıkları hediyeleri verirken gece öğrencilerin kep atmasıyla son buldu. Öğrenciler ve velileri bol bol fotoğraf çektirereksalondan mutlu ayrıldılar. (Süleyman Sayan- Pusula) 

dsc_0353.jpg

dsc_0768-001.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.