CÜ Rektörü Kocacık, materyal sergisini gezdi

CÜ Rektörü Kocacık, materyal sergisini gezdi
CÜ Rektörü Kocacık, Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği ile Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin geliştirdiği materyallerin yer aldığı sergiyi gezdi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği ile Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 2. sınıf öğrencilerinin geliştirdiği materyallerin yer aldığı sergiyi gezdi.

Yrd. Doç. Dr. Ebru Bozpolat tarafından yürütülen "Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı" dersi kapsamında öğrencilerin geliştirdiği materyaller, Ulaş ilçesindeki okullarda görücüye çıktı.

Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde açılan materyal sergisini gezen CÜ Rektör Kocacık, öğrencilerden bilgi aldı.

Rektör Kocacık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sergideki materyallerin hem öğretici hem de eğlendirici olduğunu söyledi.

Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin becerilerinin geliştirilmesine serginin katkı sağlayacağını dile getiren Kocacık, "Emeği geçen hocalarımıza, öğrencilerimize ve bundan yararlanacak öğrencilere hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Sergide, üniversite öğrencileri, ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle müzik eşliğinde halay çekti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.