Cübbeli Ahmet Hoca'dan seçim sonuçlarını etkileyecek fetva

Cübbeli Ahmet Hoca'dan seçim sonuçlarını etkileyecek fetva
 Muhabir
İsmailağa Cemaati'nden dışlanan Cübbeli Ahmet Hoca Cumhur İttifakı dışındaki partilere oy vermenin caiz olmadığını ifade etti.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, seçimlere saatler kala önemli bir iddiada bulundu.

Cumhur İttifakı dışında kalan partilere oy vermenin caiz olmadığını öne süren Ünlü, "Şu anda Cumhur İttifakı’nın dışındaki Yeniden Refah, Saadet adaylarına özellikle CHP'yi, DEM'i, teröristleri kazandıracağı kuvvetli ihtimal olan yerlerde bunlara oy vermek caiz değildir" dedi.

"FIKHA GÖRE KONUŞUYORUM"

Videoda, Ünlü'nün, "Bunlara mı teslim edelim yani. Onun için mecburen fıkıha göre konuşuyorum. Ehveni şerin tercih olunması vaciptir. Vaciptir ne demek başka çıkarın yok, mecbursun. Bunu yapmadığı anda günahkar olur. Şu anda Cumhur İttifakı’nın dışındaki Yeniden Refah, Saadet vb. adaylarına özellikle İstanbul, Ankara gibi kazanamayacakları kesin ama Cumhur İttifakı’na kaybettirip CHP’yi, DEM’i teröristleri kazandıracağı kuvvetle muhtemel olan yerlerde bunlara oy vermek caiz değildir. Bunlar mesuldür. Günahkar olur ve azaba gider. Sana ne bu işlerden diyemezsin. Ben adama vacibini, günahını anlatmak zorundayım." şeklindeki sözleri dikkat çekti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.