Çubuk’ta halk otobüsü ve minibüsler ilaçlandı

Çubuk’ta halk otobüsü ve minibüsler ilaçlandı
ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, halk otobüsü ve minibüsler gribal enfeksiyonlara karşı ilaçladı. Çubuk Belediyesi'ne...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, halk otobüsü ve minibüsler gribal enfeksiyonlara karşı ilaçladı.

Çubuk Belediyesi'ne bağlı ekipler, Ağılcık Yolu'ndaki terminalde halk otobüslerini ve Aşağı Çavundur Mahallesi'ndeki minibüsleri gribal enfeksiyonlara karşı ilaçladı.

Belediye Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Akif Topçu, ilaçlamanın ardından yaptığı açıklamada, mevsim değişikliği ile vatandaşları hastalıklardan korumak amacıyla halk otobüsü ve minibüsleri ilaçladıklarını söyledi.

Çubuk’ta yaklaşık 20 bin kişinin otobüs ve minibüslerde seyahat ettiğini belirten Topçu, "Sağlık İşleri Müdürlüğü olarak daha önce başlattığımız ve hava sıcaklıklarındaki değişiklilere göre yenilediğimiz ilaçlama kampanyamız devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşlarımızın mevsim değişikliği nedeniyle nezle ve gribe karşı korunmaları için Çubuk-Ankara arası çalışan halk otobüsleri ile şehir içi minibüslerini ilaçladık. İlaçlama kampanyamız cami, okul, servis araçları ve umama açık yerlerde devam edecek" dedi.

Çubuk S.S. Özbirlik Otobüsçüler ve Minibüsçüler Taşıma Kooperatifi Başkanı Kemal Küçük ise vatandaşların son günlerde yoğunlaşan grip enfeksiyonları nedeniyle biraz tedirgin olduğunu ifade ederek, "Yapılan çalışma hem otobüs ve dolmuş esnafı için hem de yolcularımız için çok önemli. Bu konuda bize destek olan belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.