Çubuk'ta "Neşeli Fırçam" resim şenliği düzenlendi

Çubuk'ta "Neşeli Fırçam" resim şenliği düzenlendi
Çubuk ilçesinde, tüm anaokulu öğrencilerinin katıldığı "Neşeli Fırçam" resim şenliği düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde, tüm anaokulu öğrencilerinin katıldığı, "Neşeli Fırçam" resim şenliği düzenlendi.

Atatürk Parkı'nda düzenlenen şenlik, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Bir özel anaokulu tarafından organize edilen ve bu yıl altıncısı gerçekleştirilen "Neşeli Fırçam" resim şenliğinde, resim yarışmasında dereceye giren miniklerin eserleri kurulan çadırlarda sergilendi.

"Barış ve Kardeşlik" temalı resimlerin yer aldığı sergide, 6 yaş ve altı grubu çocukların, kuru boya ve pastel boya çalışmaları katılımcıların beğenisine sunuldu.

Programda konuşan Okul Müdürü Ali Akın, bu yıl altıncısını düzenledikleri şenliklere katılan ve katkı veren herkese teşekkür etti.

Daha çok kişiyle ulaşmak amacıyla bu yıl şenliği Atatürk Parkı’nda düzenlediklerini belirten Akın, Türkiye ve bölgesindeki yaşanan olaylar nedeniyle bu yılki konularını "Barış ve Kardeşlik" olarak belirlediklerini söyledi.

Yarışmada birbirinden güzel eserlerle karşılaştıklarını dile getiren Akın, "Jüri üyelerimiz, eserleri seçerken çok zorlandılar. İnanın yüzlerce eserin hepsi bir birinden değerli." dedi.

Şenlikte minikler, gösteriler sundu, ilahiler okudu.

Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği programa, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, İlçe Müftüsü Bilal Kara, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.