CÜ'de "okuma bayramı" etkinliği

CÜ'de "okuma bayramı" etkinliği
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman İlkokulu tarafından "okuma bayramı" etkinliği düzenlendi. CÜ'den yapılan...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman İlkokulu tarafından "okuma bayramı" etkinliği düzenlendi.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda konuşan okul müdürü Şamil Turgut, amaçlarının geleceğin teminatı olan çocuklara sağlam bir kişilik kazandırmayı, onları araştıran, sorgulayan, öz güveni yüksek, vatanını, milletini, bayrağını seven, insanlara karşı saygılı birer birey olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Emeklerinden dolayı öğretmenlere teşekkür eden Turgut, "Çalışmalarımızın meyvelerini sergileyeceğimiz gün bugün. Bugüne kadar birlikte konuştular, çalıştılar, şimdi de sadece öğrencilerimiz konuşacak. Sizlere becerilerini sergileyecekler." ifadelerine yer verdi.

Öğretmen Songül Bakıcı'nın konuşmasının ardından programda şiir, koro konseri, tiyatro oyunu, İngilizce şarkılar, slayt gösterileri, piyano dinletisi ve halk oyunları gösterilerine yer verildi.

Öğrencilere okuma belgelerinin takdim edildiği programa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Rektör Danışmanı ve Vakıf Okulları Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Demirci, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.