Çukurca'daki çatışma

Çukurca'daki çatışma
Şehit uzman çavuş Özdemir'in Niğde'deki ailesine acı haber ulaştı

NİĞDE (AA) - Hakkari Çukurca Çığlı Üs Bölgesi'nde teröristlerle çıkan silahlı çatışmada şehit olan 26 yaşındaki Uzman Çavuş Fatih Özdemir'in Niğde'deki ailesine acı haber verildi.

Merkez Dere Mahallesinde ikamet eden kayınbiraderi Esen Özdemir'in evinde misafir olan şehidin eşi Nuray Özdemir'e acı haberi, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun ve askeri yetkililer tarafından sağlık ekipleri eşliğinde verildi.

Acı haberi alan şehidin komşuları ve yakınları taziyeye geldi. İtfaiye ekipleri şehidin ağabeyinin evine Türk bayrakları astı.

Şehit Özdemir'in Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığında görevliyken Hakkari'nin Çukurca ilçesine gittiği, yaklaşık 1 yıl önce evlendiği eşi Nuray Özdemir'in Niğde'deki ağabeyi Esen Özdemir'in yanında kaldığı öğrenildi.

Annesi 3 yıl önce vefat eden şehidin, 6 kardeşin en küçüğü olduğu babası Hasan Özdemir'in ise İstanbul'da yaşadığı belirtildi.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.