Çukurca'daki çatışma

Çukurca'daki çatışma
Pilot Üsteğmen Müjdat Kerim Şahan, Uşak'ta son yolculuğuna uğurlanacak

UŞAK (AA) - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmaya müdahale için bölgeye sevk edilen helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Üsteğmen Müjdat Kerim Şahan, memleketi Uşak'ta son yolculuğuna uğurlanacak.

Şahan'ın cenazesi, yarın Ankara'dan askeri uçakla Uşak'a getirilecek.

İkindi namazına müteakip Yücetepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Şahan'ın naaşı Şekerevleri Mezarlığındaki şehitlikte toprağa verilecek.

Uşak Valisi Ahmet Okur yaptığı yazılı açıklamada, Hakkari Çukurca Çığlı Üst Bölgesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışmaya müdahale etmek üzere bölgeye sevk edilen bir helikopterin teknik bir arızadan kaynaklandığı değerlendirilen kaza sonucu Pilot Üsteğmen Müjdat Şahan ile iki askerin şehit düştüğünü belirtti.

Duyduğu üzüntü ve acıyı dile getiren Vali Okur, açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman askerlerimize de acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.