Cuma Pazarı'nın Üzerini Kapatma Çalışmaları

Cuma Pazarı'nın Üzerini Kapatma Çalışmaları
SİVAS (AA) - Cuma Pazarı'nın üstünü kapatarak modern bir pazar yeri oluşturmayı amaçlayan Sivas Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor.Sivas Belediyesi'nden...

SİVAS (AA) - Cuma Pazarı'nın üstünü kapatarak modern bir pazar yeri oluşturmayı amaçlayan Sivas Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor.

Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sami Aydın, çalışmaları yerinde inceledi.

Kısa zamanda bitecek projeyle şehrin modern bir pazar yerine kavuşacağını ve pazar esnafının daha hijyenik ve fonksiyonel bir ortamda hizmet vereceğini aktaran Aydın, "Diğer taraftan da vatandaşımızın güvenli ve düzenli bir ortamda alışveriş yapmasını sağlayacağız. Burası iki yol arasında olan bir kısım ve bu nedenle yaptığımız projenin her iki tarafta bulunan binaların manzarasını etkilememesi gerekiyordu. Bu anlamda Sivas'taki modern pazar alanlarımızdan biri oldu. Umarım hem vatandaşlarımız hem pazarcı esnafımız memnun kalacaktır." ifadelerini kullandı.

Aydın, kullanılan yapı malzemesinin 15 yıl garantili ve dayanıklı bir ürün olduğunu belirterek, yaklaşık bir ay içerisinde çalışmaların tamamlanacağını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.