Cumhurbaşkanı Erdoğan "emekli zammı" için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan "emekli zammı" için tarih verdi
"Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah bu konuda da gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah bu konuda da gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

“ASRIN FELAKETİ OLARAK NİTELENEN DEPREMLERİN UNUTULMASINA İZİN VEREMEYİZ“

6 Şubat depremlerinin yaralarını kısa sürede sarılması hükümetin asli gündemini oluşturduğunu söyleyen Erdoğan, “Asrın felaketi olarak nitelenen depremlerin unutulmasına izin veremeyiz. Deprem bölgesindeki her bir vatandaşımızın maddi kaybını telafi edinceye kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız. Az önce girişte kadın kolları başkanlarımızdan bir tanesiyle tanıştım. Eşini ve yavrusunu bu felakette kaybetmişti. Öyle çok kayıplarımız var. Mekanları cennet olsun inşallah. Rabbim cennetinde bizleri onlarla buluştursun. Milletimize söz verdiğimiz şekilde 319 bin bin konutu ilk bir sene içinde tamamlayıp Allah'ın izniyle hak sahiplerine teslim edeceğiz“.

“ENFLASYONUN, İNSANIMIZIN HAYATINDA YOL AÇTIĞI SIKINTILARI GİDERECEK ADIMLARI KARARLILIKLA ATIYORUZ”

Enflasyonun, insanların hayatında yol açtığı sıkıntıları giderecek adımları kararlılıkla attıklarının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Alınan tedbirlerin olumlu sonuçlarını görmeye başladık. Daha geçen aya kadar en fazla eleştiri konusu olan otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş stabilize oluyor. Emlak ve kira piyasası da yakında dengeye kavuşacaktır. Özellikle bazı ürünlerde tamamen aç gözlülükten kaynaklanan fahiş fiyat balonu döndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır. İhracat, istihdam ve yatırımlar noktasında zaten bir sorunumuz yok. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah bu konuda da gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız. Üniversiteli gençlerimize ve ev hanımlarına, meydanlarda verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. İnşallah onları da tek tek yerine getireceğiz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Muhalefet cenahında hemen her gün yeni bir skandal patlak veriyor'

“İHRACAT, İSTİHDAM VE YATIRIMLAR NOKTASINDA BİR SORUNUMUZ YOK”

İhracat, istihdam ve yatırımlar noktasında bir sorunları olmadığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti: “Emekliliklerimizden gelen serzenişlerin farkındayız; inşallah bu konuda da gereken adımları atacağız. Üniversiteli gençlerimize ve ev hanımlarına meydanlarda verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız, inşallah tek tek yerine getireceğiz. Türkiye’yle ilgili bir taraftan bu politikaları hayata geçirirken, diğer taraftan partimiz içinde seçim sonuçlarıyla ilgili muhasebemizi yapıyoruz. Nerede eksiğimiz varsa gideriyor, kusurumuz olmuşsa düzeltiyor, güçlü olduğumuz yanlarımızı daha da tahkim ediyoruz.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.