Cumhurbaşkanı Erdoğan Erdek'te

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erdek'te
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eniştesi İlgen'in annesinin cenaze töreni için Balıkesir'in Erdek ilçesine geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eniştesi Ziya İlgen'in annesi Zümriye İlgen'in cenaze törenine katılmak üzere Balıkesir'in Erdek ilçesine geldi.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan helikopter Erdek Limanı'ndaki alana indi. Erdoğan'ı, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı karşıladı. Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da ilçeye geldi.Erdoğan ve beraberindekiler, önce İlgen ailesini evinde ziyaret etti, başsağlığı diledi. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, daha sonra Erdek Hacı Ömer Camisi'ne geldi.
Bu arada, Başbakan Binali Yıldırım'ın da uçakla Bandırma 6'ncı Ana Jet Üssü'ne geldiği ve cenaze törenine katılacağı öğrenildi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kız kardeşi Vesile İlgen ile evli olan Ziya İlgen’in annesi Zümriye İlgen'in (89) cenazesi, cuma namazının ardından toprağa verilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.