Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Marş Besteledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Marş Besteledi
Yalova'da genç sanatçı Arif Altunkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek ve sevgisini göstermek için marş besteledi

YALOVA (AA) - Yalova'da genç sanatçı Arif Altunkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek ve sevgisini göstermek için marş besteledi.

Haliç Üniversitesi Konservatuvarından mezunu olan ve bazı sanatçılara besteler yapan 28 yaşındaki Arif Altunkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, küçüklüğünden beri müziğe ilgi duyduğunu belirtti. Bu ilgi dolayısıyla isteyerek başladığı Haliç Üniversitesi Konservatuvarından mezun olduğunu dile getiren Altunkaya, sürekli müziğin içinde olmaktan mutluluk duyduğunu anlattı.

Altunkaya, Erdoğan'a olan sevgisini göstermek ve destek vermek amacıyla marş bestelediğine değinerek, şöyle konuştu:

"Dedim ki, bu insan yalnız kalmamalı. Bu insan size ne yaptı da bunu kendisine yaptınız. Niye böyle şeyler Cumhurbaşkanımızın başına geldi diye sürekli kendi kendime sorular sordum. Orada gördüm ki, bütün dünya onun üzerine gidiyordu. Bir genç olarak bu bana ilginç geldi ve dikkatimi çekti. Eski zamanlarda büyüklerimiz hep anlatırdı, darbe dönemlerini, o kuyrukları, hastanelerdeki eziyetleri... Biz hep bunları duya duya büyüdük. Allah korusun bu tür şeyler başımıza tekrar gelmesin diye hep dua eder ve düşünürüz bunları. Ben nasıl Cumhurbaşkanına destek verebilirim? Benim elimden gelen yapabileceğim en iyi şey şarkı söylemek beste yapmak."

Müziği besteledikten sonra sözlerini yazdığını kaydeden Altunkaya, "Tamamen samimi, kalbi duygularla hiçbir beklenti gözetmeksizin, onu yalnız bırakmamak için, onu sevdiğimi belirtmek için, ben ve ailemin Reis'e olan sevgimizi dile getirmek istedim." dedi.

Altunkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın huzurunda bestelediği marşı seslendirmeyi arzu ettiğini belirterek, "Bana en büyük armağan olacak şey bu yazdığım marşı kendisinin huzurunda, karşısında söylemek. İnşallah böyle bir şey nasip olur." diye konuştu.

Marşın sözleri şöyle:
Yüzyılında şaha kalktı şanlı devleti

Fethetti halkının kalbini

Başkumandanım yüce milletinin lideri

Kimse görmedi bu hürmeti

Darbelere zulümlere boyun eğmedi

Haksızlığa izin vermedi

Tam icraat hep icraat verdi gerçek hizmeti

Savundu milli iradeyi

Büyük usta Erdoğan

Ülkesine armağan

Milletine oldu kahraman

Recep Tayyip Erdoğan

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.