Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yurda Döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yurda Döndü
ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez ülkelerini kapsayan ziyaretlerini tamamlayarak saat 21.15'te özel uçak "TUR" ile yurda döndü.Erdoğan'ı,...

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez ülkelerini kapsayan ziyaretlerini tamamlayarak saat 21.15'te özel uçak "TUR" ile yurda döndü.

Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanında, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Valisi Ercan Topaca ve beraberindeki yetkililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan da Ankara'ya geldi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.