Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni eğitim ve öğretim yılı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni eğitim ve öğretim yılı mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '2015-2016 eğitim-öğretim yılında, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyor, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularla selamlıyorum' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Kalkınma ve gelişme yolunda, ülkelerin en büyük gücü¨ eğitimli, nitelikli, çalışkan insan varlığıdır. Eğitim davası, her dönemde Türkiye’nin en öncelikli meselelerinden biri olmuştur. Bugün de, çocuklarımızın ve gençlerimizin cağın gereklerine uygun olarak ve fırsat eşitliği içinde eğitim-öğretim imkanlarından yararlanması yönünde yoğun bir caba içindeyiz. Geçtiğimiz 13 yılda yapılan reformlar ve yatırımlar sayesinde bugün eğitimde fiziki altyapı sorunlarını büyük ölçüde geride bırakılmıştır. Eğitime ve insana yapılan yatırımın geleceğe yatırım olduğunu biliyoruz. Bundan sonra imkanlarımızı ve enerjimizi eğitimde kalitenin artırılmasına ve teknolojik yenilenmeye teksif etmemiz gerektiğine inanıyorum. Geleceğimizin güvencesi, bilginin takipçisi, araştırmacı ve her yaşta eğitime açık bireyler olarak yetiştireceğimiz çocuklarımızdır. Yeni Türkiye yolunda, çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara en iyi bicimde hazırlamakta kararlıyız. Bu du¨s¸u¨ncelerle, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyor, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularla selamlıyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.