Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ziyareti Moral Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ziyareti Moral Oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'nın Kazan ilçesinde yaralananlara yaptığı ziyaret, 70 yaşındaki gazi Mustafa Zorova'ya moral verdi. Zorova, "Onu görünce dünya benim oldu. Öyle memnun kaldım ki..." dedi

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara'nın Kazan ilçesinde yaralananlara yaptığı ziyaret, gazilere moral oldu.

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Mustafa Zorova, AA muhabirine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Erdoğan'ın ziyaretinin ardından bacağından başarılı bir operasyon geçiren Zorova, "Sayın Reisicumhurum geldi baktı, sohbet ettik, acil şifalar diledi." dedi.

Erdoğan'ı görmekten mutlu olduğunu söyleyen Zorova, "Onu görünce dünya benim oldu. Öyle memnun kaldım ki Reisicumhurumuzu Allah başımızdan eksik etmesin. Baba o, Türkiye'nin babası." diye konuştu.

Zorova, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaret sırasında kendisiyle yakından ilgilendiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Bacağımın sancıdığını söyledim. Doktorlara 'Her dakika bilgilendireceksiniz' dedi. Öylelikle yarım saat oturdu. Akşam helalleştik. Devletimiz, milletimiz, hepimiz bir olalım. Bize fitne sokuyorlar, onlara bizler inanmayız. Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece, bayrağımız var olduğu sürece kim gelirse gelsin biz hiçbir zaman onlardan korkmayız."

Kur'an-ı Kerim hediye etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyarette kendisine Kur'an-ı Kerim hediye ettiğini anlatan Zorova, "Bana 'Okuyabilir misin' diye sordu. 'Sen imam hatip mezunusun, ben de hafıza diz çöktürdüm Sayın Cumhurbaşkanım. İsterseniz hemen okuyabilirim' dedim. Çok mutlu oldu. Sohbet ettik, ondan sonra bir isteğim olup olmadığını sordu." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.