Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru
AK Parti Yozgat İl Başkanlığı, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerde başarılı olması için kurban keserek, bağışta bulundu

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerde başarılı olması için kurban keserek, bağışta bulundu.

İl Başkanı Harun Lekesiz ve yönetim kurulu üyeleri, parti binasında bir araya gelerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçimlerinde başarılı olması için kurban kesti.

Daha sonra Ziraat Bankası’na giden Lekesiz ve il teşkilatı üyeleri, aralarında topladıkları 500 lirayı Erdoğan’ın bağış hesabına yatırdı.

Lekesiz, burada yaptığı açıklamada, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Recep Tayyip Erdoğan’ın başarılı olacağını söyledi.

Yozgat'ın her zaman AK Parti'ye destek verdiğini belirten Lekesiz, "Partimizin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçim sürecini sağ selamet ve başarıyla atlatması için il teşkilatı olarak kurban adadık. Rabbim kestiğimiz kurbanı kabul etsin, genel başkanımızın da başarılı olmasını nasip eylesin" dedi. 

 Lekesiz, Başbakan Erdoğan'ın banka hesabına 500 lira sembolik bağışta bulunduklarını ifade ederek, "Miktarın hiçbir önemi yok, 1 lira veya 500 lira hiç fark etmez. Şu anda burada partililerimiz gönüllerinden koptuğu ve imkanları ölçüsünde bağış yapmaktalar" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.