Uğur Özteke

Uğur Özteke

CUMHURBAŞKANINA ÇAĞRILMAYAN STK’LAR TEPKİLİ

CUMHURBAŞKANINA ÇAĞRILMAYAN STK’LAR TEPKİLİ

Sayın Cumhurbaşkanımızı uğurladık ya çaktırmadan yavaş yavaş kendi dünyamıza dönelim isterseniz. Zaten siyasilerimiz ile yöneticilerimizin dışında okurlarımızın büyük bir kısmı bizim bire bir kendi yaşadıklarımızı köşemize taşımamızı istiyorlar.

Malum Cuma akşamı Sayın Cumhurbaşkanımız görüşmeler, toplantılar, miting, brifing almalar gibi yoğun koşturmacanın ardından STK Başkanları ile akşam yemeğinde bir araya gelmişti. Meğer bazı STK’ların başkanları bu yemeğe davet edilmemişler. O geceden bu yana bizi arayan ve yemeğe çağrılmayan Başkan adayları köpürüyorlar.

Köpürmenin ötesinde çok üzgün ve kırgınlar.

“Biz niye çağrılmadık? Bizim hatamız neydi? O toplantıya çağrılmanın ölçüsü kriteri neydi?” gibi pek çok soruya cevap bulamıyorlardı.

Biz de bu durumu bu başkanlar sayesinde öğrendik ve organizasyonu yapan yetkilileri durumu iletelim istedik.

DR. HULUSİ BALBAY CADDESİ SAKİNLERİ DERTLİ 

Bugün önce Dr. Hulusi Balbay caddesinden söz etmek istiyoruz

Bu caddemiz ve sakinlerinin sorunlarını daha öncede birkaç defa dile getirmiştik.

Ama mahalle sakinleri o kadar dertli o kadar bunalmışlar ki bakın sorunlarını yazmaktan öte çokça kare fotoğraf çekip bizimle paylaşmışlar.

Mahalle sakinleri sıkıntılarını şöyle özetliyorlar;

“Belediye son uygulama ile Dr. Hulusi Balbay caddesinin tümünü paralı oto park yapınca bizim bölgede bulunan Kemerli-Demirci-Nüve ve Bera iş merkezinde ki tüm esnaflar çalışanlar ve iş yeri sahipleri mecburen arabalarını bizim sokaklarımıza koyuyorlar. Böyle olunca da bu bölgede oturmakta olan bizler 20 saat otomobil işgali altında kalıyoruz.

Vatandaş bir yönde haklı oto park parası vermemek için nereyi boş buluyorsa oraya koyuyor.

Allah sizi inandırsın evimize zor giriyoruz.

Birde misafirimiz geldiği zaman yandık. Çünkü onlarda arabalarını park edecek yer bulamıyorlar. Adamlar otobüsle gelseler bu kadar eziyet çekmezler.

Başta Sadabat Sokağı olmak üzere bölge insanımız inanın çok zor durumda. Ne olur yetkililer bu duruma bir çare bulsunlar.”

foto-1-192.jpgfoto-2-163.jpgfoto-3-104.jpgfoto-4-057.jpg

………..

Bu okurlarımızın sıkıntısı şehrin özellikle merkezde ki pek çok ana cadde ve sokağında ikamet eden insanlar için geçerli. Uzun yıllar Şafo Form bölgesinde oturdum. Ki o zaman bu kadar çok otomobilde yoktu. Ama arabamızı evimizin önüne getirebilmek için gece saat 12 den sonra boş yer aradığımızı ve gece yarısı arabamızı sokağımıza park ettiğimizi bilirim.

Bu iş her geçen gün daha da artarak büyüyor ve çile yumağı düğüm oluyor.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Sahte kalabalıkların olacağına kaliteli bir yalnızlığın olsun

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Alt ve üst geçitlere girerken hızımızı normale çektiğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR