Çumra Anadolu üretim ve pazarlama kooperatifi iftarda buluşturdu

Çumra Anadolu üretim ve pazarlama kooperatifi iftarda buluşturdu
 Editör
Çumra Anadolu Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ve üyeleri iftarda bir araya geldi.

Çumra Anadolu Üretim ve Pazarlama Kooperatifi üyeleri iftarda bir araya geldi. Kooperatif Başkanı Mahmut Şenyüz ve yönetim kurulu üyeleri, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, MHP Çumra Belediye Başkan Adayı Fatih Demirci ile tarımın paydaşları katıldığı programda konuşan Kooperatif Başkanı Mahmut Şenyüz, "Kooperatifimizin yönetim kurulu olarak, bu mübarek ayda bir araya gelerek istişare etme ve birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı bulduğumuz için mutluyuz. Kooperatifimiz, Çumra'nın kalkınması ve çiftçilerimizin refah seviyesinin yükselmesi için önemli bir görev üstlenmektedir. Bu vesileyle, kooperatifimize emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

df6fcec2-b14b-4451-97f9-cd8446108cd3.jpg

ÇİFTÇİLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kooperatifin Çumra'nın kalkınması ve çiftçilerin refah seviyesinin yükselmesi için önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Başkan Şenyüz, “Ramazan ayının getirmiş olduğu bereketli bu günlerde bu sofrada sizlerden beraber olmaktan çok mutluyum, Çumra halkının geleceği için çiftçilerimizin refahı için halkımız için daha gayretli çalışacağız. Çumra için burada bulunan herkesin elinden geleni işini daha gayret ve özveriyle yapacağından hiçbir şüphem yoktur” ifadelerini kullandı.

00eede47-1a90-4d93-a574-59bbee351fa2-002.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.