Çumra Belediyesi kapısına asılan ilginç tabela

Çumra Belediyesi kapısına asılan ilginç tabela
Yeniden Refah Partisi’nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, Mahalli idareler seçimi sonrasında kazandıkları yerlerde başkanlara gönderdiği ilk talimat ortaya çıktı. Belediyelerin girişlerine, Hz. Muhammed’in “Rüşvet alan da veren de mel’undur'' hadisi asıldı.

Yerel seçimlerden ardından bir çıkış gösteren ve Türkiye genelinde 3. siyasi Parti olan Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın kazandığı il ve ilçelerde Belediye başkanlarına talimat gönderdiği ortaya çıktı.

rpppppppppppppppppppppppp.jpg

TÜRKİYE'DE 3. SİYASİ PARTİ OLDU

Yeniden Refah Partisi (YRP), 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde yüzde 6,19 oyla CHP ile AK Parti'nin ardından üçüncü parti oldu ve Türkiye çapında bir büyükşehir, bir il, 39 ilçe ve 24 belde belediyesi kazandı.

Genel Başkan Fatih Erbakan'ın talimatıyla, Yeniden Refah Partisi'ne geçen Çumra ve Dulkadiroğlu belediyelerinin girişine Hz. Muhammed’in “Rüşvet alan da veren de mel’undur” hadisi asıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.