Çumra Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇUMSİAD) açıldı

Çumra Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇUMSİAD) açıldı
Çumra Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (ÇUMSİAD) açılış dualarla gerçekleştirildi

Çumra Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇUMSİAD) açılışı, Çumra Belediye Başkanı Av. Recep Candan, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, siyasi parti başkanları, sivil toplum örgütü başkanları, Çumra mahalle Muhtarları, banka müdürleri, mülki ve idari amirler, Çumra esnafları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Açılış Çumra Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi mehteran takımın sahne almasıyla başladı. Mehteran takımının ardından ÇUMSİAD Genel Sekreteri Onur Karapınar’ açılış konuşması yaptı.

cumsiad-4.jpg

Daha sonra kürsüye gelen Çumra Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇUMSİAD) Yönetim kurulu Başkanı Kerim Topçu şunları kaydetti: “Yönetimiz kurulumuz ile birlikte bu yola çıkıştaki en büyük amacımız Çumraya yakışır birliktelik için, siyasi bir yön göstermeden daha güçlü işler başarabilme adına Çumsiad adı altında toplanmış bulunmaktayız. Çumramızın ve Çumralının geleceğine sosyal, kültürel ve ticari açıdan daha fazla ne kazandırabiliriz, çocuklarımıza daha güzel bir ilçe nasıl bırakabiliriz hedefimiz gayemiz budur. Elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya talip olduğumuzu belirtmek isterim.

Çumra Belediyesi, Çumra Ticaret ve Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu ile imzalamış olduğumuz iş birliği ve iyi niyet protokolünün biz ÇUMSİAD için önem taşıdığını belirtmek isterim. Organize sanayi bölgesinin genişlemesi ile tarımın başkenti olan ilçemizde sanayileşme yolunda da emin adımlar atacağımız aşikardır. Türkiye’nin tarım alanında en büyük üreten etkenlerinden olan Çumra'mız sanayi ve üretim alanında kabuğunu kıracaktır. Bu sanayileşme yolunda gerçek yatırımcıları organize sanayi bölgemizle buluşturmak, Çumra merkez ve mahalleleri dahil olmak üzere bir çok vatandaşımıza iş imkanı sunmak ve buna vesile olmak için tüm gayret ve çabamızla çalışacağız.

Amacımız mevcut olan işletme sahiplerini daha ileriye taşımak ve Girişimci ruha sahip bir çok gencimiz, bizlerin destek ve tavsiyeleri ile kendilerini yarınlarda çok daha ileri safhalarda, ülkesine vergi getirisi olan ve bir çok Çumralı hemşerimize iş istihdamı sağlanmasında etkin rol alacaklardır.

Bizler Çumralı iş insanları olarak teşviklerden maksimum seviyede yararlanmış kişiler değiliz, bizler ve bizden sonraki nesillere sunulan imkan ve olanaklardan en üst seviyede yararlanmaları konusunda önünü açmak ve yardımcı olmak bizim en büyük idealimizdir.

Buradan şunun duyurusunu da yapmak isterim ki, bizler ÇUMSİAD olarak dar gelirli vatandaşlarımıza karşı sosyal sorumluluklarımızı da unutmuş değiliz. Maddi ve manevi olarak tüm Çumra halkının yanında olacağız.”

cumsiad-5.jpg

cumsiad-2.jpg

CANDAN: İLÇEMİZDE EKSİKLİKTİ

Başkan Topcu’nun konuşmasının ardından Çumra Belediye Başkanı Candan da, "Çumra’mızda böyle bir derneğin eksikliği hissediliyordu. Bu bağlamda dernek kurulmasında görev alan ÇUMSİAD yönetim kurulundaki arkadaşlara başarılar diliyorum. Derneğimiz Çumra'mıza hayırlı olsun’’ dedi.

ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu'nun kısa konuşmalarının ardından

Çumra Müftülüğü'nde görevli imam hatiplerin Kur’an’ı Kerim tilaveti ve yapılan duası sonrası açılış gerçekleştirildi.

cumsiad-1.jpg

cumsiad-3.jpg

cumsiad-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.