Çumra'da ulaşım kalitesi arttırıldı

Çumra'da ulaşım kalitesi arttırıldı
Çumra’da ulaşımın modernleşmesine yönelik yapılan yatırımlar kapsamında bir çok prestij cadde kazandırılması ve mahalleler arası bağlantı yollarının iyileştirilmesiyle yollardaki ulaşım kalitesi önemli ölçüde gelişti.

Çumra’da yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ulaşımda ilçeye çağ atlatacak yatırımlar kazandıran Çumra Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte prestij caddelerin yapımı ve bağlantı yollarının daha iyi hale getirilmesi için yapılan sıcak asfalt çalışmalarıyla mahalle ve ilçe merkezindeki cadde ve sokakların ulaşım kalitesini arttırıyor. Bu çerçevede yapılan sıcak asfalt çalışmaları kapsamında 3,5 yılda yaklaşık 20 km sıcak asfalt dökülerek, ilçe halkının kullanımına sunuldu.

cumra-8.jpg

3,5 YILDA, 20 KM SICAK ASFALT

İlçedeki birçok noktada yapımı tamamlanan sıcak asfalt çalışmaları sonucunda vatandaşlara sağlıklı, konforlu ve kaliteli ulaşımın sağlanması hedeflenerek bu çerçevede; Adem Yavuz, Menekşe, Kıbrıs, Ebulfeyz Elçibey ve Gelincik, Çatalhöyük, Çumra-Okçu arası Yıldırım Beyazıt ve Okçu Şehit Mehmet Kefeli Caddeleri Alibeyhüyüğü - Karaman Yolu – Bozkır Bağlantı Yolu, Çumra-İçeriçumra Bağlantı Yolu, Okçu-Şeker Fabrikası Üstgeçidinde asfalt sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. Bu yatırımlar ile birlikte 3,5 yılda toplam 20 Km kilometre uzunluğundaki yol ağında asfalt serimi tamamlandı. İlçenin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı çalışmaları yürütüldü. Bu bölgede yapımı tamamlanan sıcak asfalt yol yapımı ile vatandaşların ulaşım konforu arttırıldı.

“YOLLARIMIZDA HEDEFLEDİĞİMİZ İŞLERE İMZA ATTIK”

Çumra'yı geliştirmek, güzelleştirmek, her ölçüde daha modern ilçe kimliğine büründürmek için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyleyen Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, "Planlanan program dâhilinde yol çalışmalarımızı tamamlarken göreve geldiğimiz günden bu yana yollarımızda hedeflediğimiz işlere imza attık. Konya Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile ilçe genelinde 20 km sıcak asfalt serildi. İlçemize toplamda 11 prestij cadde kazandırdık. Bağlantı yollarımızın ulaşımda kalitesini arttırdık. Çumra ilçemiz her geçen gün daha da güzelleşiyor ve konforlu cadde ve sokaklara sahip oluyor. Elimizden geldiğince bozuk yol bırakmıyor yeni yollarımızı halkımızın hizmetine sunuyoruz. İlçemiz bu yatırımlarla bölgenin en gelişmiş, modern ulaşım ağına sahip yerleşim yerlerinden biri konumuna geldi” İfadelerini kullandı.

cumra-14.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.