Çumralı Şehit toprağa verildi

Çumralı Şehit toprağa verildi
Adıyaman'da zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit düşen polis memuru Selvet Şimşek'in cenazesi, Konya'nın Çumra ilçesinde defnedildi.

Tedavi gördüğü hastanede şehit olan Selvet Şimşek'in (26) Türk bayrağına sarılı tabutu, törenin yapılacağı Alibeyhüyüğü Mahallesi Halid Bin Velid Camisi önündeki okulun bahçesine getirildi.Konya Müftüsü Ali Akpınar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Şimşek'in naaşı, mahalle mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.Törene, şehidin yakınlarının yanı sıra Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Konya milletvekilleri, çok sayıda polis ve askeri yetkili ile vatandaş katıldı. Adıyaman'da, Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polisleri taşıyan zırhlı aracın, Yeşilyurt Mahallesi Sakarya Caddesi'nde 19 Ağustos'ta devrilmesi sonucu Seracettin Kılınç (28) şehit olmuş, Rıza Cerit ve Selvet Şimşek ağır yaralanmıştı. Şimşek, tedavi gördüğü Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün şehit olmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.