Cüneyt Çakır O Ses Türkiye'de hangi şarkıyı söyleyecek?

Cüneyt Çakır O Ses Türkiye'de hangi şarkıyı söyleyecek?
O Ses Türkiye yarışmasında her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşına özel program yapılacak. Ünlülerin şarkılar seslendireceği O Ses Türkiye yılbaşı programına kimlerin konuk olacağı belli oldu. O Ses Türkiye yılbaşı konuklarından biride Cüneyt Çakır.

Yılbaşı gecesi sahneye çıkacağı duyulunca merak edilmeye başlanmıştı. İşte Cüneyt Çakır hakkında detaylar...

CÜNEYT ÇAKIR KİMDİR?

23 Kasım 1976 yılında İstanbul'da doğan Cüneyt Çakır, eski hakem ve MHK eski asbaşkanı olan Serdar Çakır'ın oğludur. Kocaeli Üniversitesi İktisat Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun olan Çakır, hem hakemlik hem de birçok sigorta şirketinin acenteliğini yaptı. 10 yaşındayken Kartalspor'da futbolcu olarak oynayan Çakır, 7 yıl sonra hakemlik yapmaya başladı. 3 yıl gibi bir süre İstanbul Amatör Kümede yaklaşık bin tane maç yöneten Çakır, 2001 yılında Süper Lig’de görev alarak burada en çok maç yöneten kişi olarak ismini duyurdu.

2007'de başarılı olduğu için Avrupa'nın yetenekli hakemlerinin davet edildiği mentör kursuna çağırılan Çakır, 2 yıl sonra da görevinde yükseltildi. 2010-2011 futbol sezonunda Rubin Kazan-Barcelona maçı ile hayatı değişen Çakır, şampiyonlar liginde 10 seneden sonra ilk Türk hakemi ünvanına kavuştu. Ayrıca bu yönüyle ligde maç yöneten 3. Türk hakem olarak gururlandı. Son olarak Çakır, 2014 yılında Brezilya’da düzenlenen 2014 Dünya Kupası için 52 hakemden biri olarak aday da gösterildi.

 

ŞARKIYI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.