Dacia’dan özel indirim

Dacia’dan özel indirim
Yaz aylarına girerken Dacia modellerinde özel indirimler devam ediyor. Özel faiz oranları ve ekstra indirimler sunan Dacia müşterisini bekliyor.

Dacia modellerinde Haziran ayında özel faiz oranları ve ticari taksilere özel ekstra indirimler sunuluyor. Tüm Dacia binek modellerinde 12 bin TL için, Dokker Combi ve Dokker Van modellerinde ise 20 bin TL için 12 ay yüzde sıfır faiz oranı bulunuyor. Bunun üzerinde kredi tutarlarında 26 bin TL için 24 aya kadar 26 bin TL için yüzde 0,89 sabit faiz yer alıyor.

ÖZEL BİN 500 TL İNDİRİM

Ayrıca Dacia, ticari taksi satın alımlarında, taksi müşterilerine özel bin 500 TL indirim sunuyor. Kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişen avantajlı faiz oranlarından ticari taksiler de yararlanabiliyor. Tüm bu cazip fırsatların yanı sıra Lodgy, Logan MCV ve Dokker modellerinin Dacia Yetkili Servisleri’nde yapılacak ilk periyodik bakımı müşterilere hediye ediliyor. Haziran ayında Sandero 45 bin TL, Logan MCV 51 bin 350TL, Dokker Van 44 bin 250TL, Duster 60 bin 800TL, Lodgy 69 bin 250 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.