"Dadaş" filminin 2. galası Erzurum'da yapıldı

"Dadaş" filminin 2. galası Erzurum'da yapıldı
ERZURUM (AA) - Murat Yıldırım, Ümit Acar, Yılmaz Şerif ve Olga Fabi'nin başrollerini paylaştığı "Dadaş" filminin ikinci galası Erzurum'da yapıldı....

ERZURUM (AA) - Murat Yıldırım, Ümit Acar, Yılmaz Şerif ve Olga Fabi'nin başrollerini paylaştığı "Dadaş" filminin ikinci galası Erzurum'da yapıldı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Cinetekno Sinema Salonu'ndaki programa filmin oyuncuları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Filmin senaristi ve oyuncusu Murat Yıldırım, "dadaş" kavramının Erzurum dışında bilinmediğini, bu anlamda dadaşın karakteristik yapısını tüm dünyaya anlatmak istediklerini söyledi.

Filmin senaryo çalışmasının dört yıl sürdüğünü ifade eden Yıldırım, çekimlerin 45 günde tamamlandığını kaydetti.

Yıldırım, filmin ilk galasının Antalya'da yapıldığını hatırlatarak, "Antalya, dadaşları bağrına bastı, dadaşları sevdiklerini gösterdi. Şimdi Erzurum'dayız. Dadaşlar da aynı şekilde bizi bağrına bastı. Bu sebepten herkese teşekkür ederim." dedi.

Kente dadaş efsanesinin temelini atmaya geldiklerini dile getiren Yıldırım, "Erzurum'da bu temel atıldıktan sonra dizi ve diğer projeler ile devam edeceğiz. Filmi ilk sinema sonra da dizi olarak sunmak istedik. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Gelen tepkiler çok güzel, bir iki kanal ile görüşüyoruz. Önümüzdeki sezon dizi projesine de girebiliriz." ifadesini kullandı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu da, Dadaş filminin Erzurum'a yakışır başarılı bir yapım olduğunu belirterek, "Tanıtımı ve galasını Erzurum'da yaptıkları için film ekibine teşekkür ediyorum. Dadaş her yerde var, vatanın birlik ve bütünlüğü, kahramanlığı ve kuruluşunda her zaman dadaş var. Dadaşın artık bir filmi de var." şeklinde konuştu.

Daha sonra filmin gösterimi yapıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.