"Daha başarılı bir Torku Konyaspor izlettirmek istiyoruz"

"Daha başarılı bir Torku Konyaspor izlettirmek istiyoruz"
Yeşil-beyazlı futbolcu Ali Turan: "Geçtiğimiz sezon bıraktığımız yerden yeni sezonda da devam ederek daha başarılı bir Torku Konyaspor izlettirmek istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un defans oyuncusu Ali Turan, geçtiğimiz sezon bıraktıkları yerden yeni sezonda da devam ederek, daha başarılı bir Torku Konyaspor izlettirmek istediklerini belirtti.

Ali Turan, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Aykut Kocaman ve ekibi ile zevkli antrenmanlar yaptıklarını söyledi.

Süper Lig'de kesintisiz üçüncü seneleri olduğunu belirten Ali, "İlk sezon hedefimiz ligde kalmak, geçen sezon da ilk 10 takım arasında tamamlamaktı. Çok şükür bu iki hedefimizi de gerçekleştirdik. Her sene hedeflerimizin üzerine koyarak geldik ve geçen sezonu 8. olarak bitirdik" diye konuştu.

Yeni sezonda, bir önceki sezondan daha iyi şekilde ligi bitirme hedefinde olduklarını vurgulayan Ali, şunları kaydetti:

"Bu lig sıralaması da olur, puan anlamında da olur. Ama geçen senenin üzerine çıkmak istiyoruz. Kesinlikle hedefsiz bir takım değiliz. Belirlediğimiz hedefler doğrultusunda da yolumuza devam ediyoruz. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Geçtiğimiz sezon bıraktığımız yerden yeni sezonda da devam ederek, daha başarılı bir Torku Konyaspor izlettirmek istiyoruz. Geçtiğimiz seneye baktığımızda yeni stadyumumuzun da etkisiyle fazlasıyla kombine bilet satılmıştı ve taraftarlarımız tüm maçlarımıza ilgi göstermişti. Aynı desteğin yeni sezonda daha da artarak devam edeceğine inanıyoruz. İnşallah yeni sezonda da onlarla güzel sonuçlara ve önemli başarılara imza atacağız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.