Süleyman Sayan

Süleyman Sayan

Daha Fazlasını İste

Daha Fazlasını İste

2014-15 sezonun ikinci, şehrimizde ise ilk maçı için kolları sıvadık, aslında hepimiz bir parça heyecanlıyız. Trafik nasıl olacak, çevre düzenlemesi hangi aşamada olacak, tribünlerin ne kadarı dolacak, stadyumdaki akustik ve ambiyans, giriş ve çıkışlarda eziyet olacak mı, sporla ilgilenmeyen diğer vatandaşlar bu durumu nasıl karşılayacak, stadyum yetişecek mi ve koca bir soru işareti grubu hepimizin merak konusu.

13 Eylül günü akşam 20.00’a kadar bu sorular artarak devam edecek stadyuma girip, yerimizi bulup oturana kadarda devam edecek. Ama ilk düdükle birlikte 90 dakika yine her şeyi unutup maça bakacağız belki de futbolun büyüsü denilen şey bu olsa gerek. Bu büyüye kapılmadan, Balıkesirspor maçında neler yapabiliriz ona bakalım isterseniz.

Balıkesirspor tecrübe konusunda ligin en tecrübesiz ekibi ama süper ligde kolay maç olmadığını unutmamak gerekir. Disiplini bozmadan skoru da ele alıp artırım yoluna giderlerse, Balıkesir ekibini eli boş göndermek sürpriz  olmaz.

Kadro seçimi olarak yabancı kontenjanından dolayı sıkıntılı bir seçim olacağından, Mesut Bakkal oldukça zorlanacaktır. Djalma ve Belec ile beraber geçtiğimiz haftaki kadroyu düşünürsek, Kaya kulübeye giderse  Ali Turan ve Selim’in stoperde görev alması kaçınılmaz olur. Kaya kaleye geçerse Vukoviç veya Kokaloviç düşünülebilir. Aksi takdirde Marica ve Hleb kesik yemeyeceğinden, Torje ya da Djalma kulübede oturacak, bir de Ömer Ali’nin geçen haftaki performansı var. Yani Mesut Hoca’yı zorlu kararlar bekliyor olacak.

Balıkesir takımının defans oyuncuları üzerine gittiğinizde hata yapmaya açık oyuncular kanat akınlarında da başarılı olduğunu söyleyemeyiz. Dikkat edilmesi gereken oyuncusu Portekizli Andre Santos bunun yanında,  geçtiğimiz dönemlerde Trabzonspor’dan tanıdığımız Alanzinho zaman zaman etkili vuruşlar yapabiliyor ama çoğunlukla vasat bir oyuncu. Sercan da tecrübesiyle boş bırakmaya gelmez. Gökhan eski günlerinden çok çok uzak. Sağ ve soldan İlhan zaman zaman bindirme yapabiliyor; ama hedefleri düşünürsek kesinlikle Torku Konyaspor’un rakibi olacak takım değil…

Torku Konyaspor, biraz ciddiyet ve daha fazlasını isteyerek, çok güzel bir sonuçla maçı bitirebilir…

Başarılar…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Sayan Arşivi
SON YAZILAR