Daha iyi olacak

Daha iyi olacak
Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan, ana amaçlarının Konyaspor’a oyuncu yetiştirmek olduğunu belirtirken, takım olarak yeniden çıkışa geçeceklerinden en ufak bir şüphe duymadıklarını söyledi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’un Basın Sözcüsü Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan, deplasmanda oynanan Karagümrük maçı ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Çağlayan asıl amaçlarının Konyaspor’a oyuncu yetiştirmek olduğunu ifade ederek, “Asıl amacımızın A takımımıza futbolcu kazandırmak olduğu gerçeğini unutmadan ve bu hedeften hiçbir zaman ödün vermeden, ligde daha üst sıralarda mücadele eden bir takım olmak için savaşıyoruz” dedi.

‘İYİ MÜCADELE EDİYORUZ’

Genç bir takım olduklarını ve bunun neticesinde iyi bir mücadele sergilediklerini söyleyen Çağlayan, “Sahada koşan ve mücadele eden bir takımımız var. Elbette genç bir kadroya sahip olmamız ve bu gençlerin zaman zaman yaşadığı tecrübesizlikler istediğimiz sonuçlara ulaşmamızı engelleyebiliyor” diye konuştu.

‘BEKLENMEDİK KAYIPLAR YAPIYORUZ’

Takımın kırılgan bir yapısı olduğuna dikkat çeken Hakan Salim Çağlayan, “Ne yazık ki beklenmeyen puanlar kaybettik. Takımımızın önemli oyuncularının yaşadığı sakatlıklar beklentilerimizin çok ötesinde kayıplar yaşamamıza yol açtı. Ancak bu kadro ile gelecekte çok iyi işler yapacağımıza olan inancımızı koruyoruz” ifadelerini kullandı.

‘HEDEFİMİZDEN SAPMIYORUZ’

Asıl amaçlarının Konyaspor’a oyuncu yetiştirmek olduğunu dile getiren Çağlayan, “Asıl amacımızın A takımımıza futbolcu kazandırmak olduğu gerçeğini unutmadan ve bu hedeften sapmadan ligde daha üst sıralarda yer alan bir takım olmak için savaşmayı sürdüreceğiz. Hafta sonunda bizden bir fazla galibiyeti bulunan Niğde Belediyespor deplasmanında gereken mücadeleyi göstererek alacağımız puanlarla yeniden çıkışa geçeceğimize inancımız tamdır” dedi.

(Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.