“Daha zor olacak”

“Daha zor olacak”
Atiker Konyaspor’un değişilmez futbolcusu Nejc Skubic, yeni sezonda hedeflerinin öncelikle lig olduğunu söyledi.

. Avrupa’da en iyisini yapmak için çalışacaklarını ifade eden Skubic, zorlu ve çok kaliteli takımlara karşı oynayacaklarını ancak Konya’da birçok takımı zorlayacak güçte olduklarını belirtti. Bu sezon işlerinin oldukça zor olduğunu vurgulayan başarılı oyuncu, “Lig çok zorlu geçecek. Takım olarak hedeflerimiz olması gerekiyor ve bu hedeflerin peşinden koşmamız lazım. Takım olarak aynı iskeletle devam ediyoruz. İyi oyunculara sahibiz. Ama yakalamış olduğumuz ivmeyi sürdürmek geçen seneye göre daha zor olacak. Yaptığımız işten dolayı kendimize güveniyoruz ve çok iyi iki tane hazırlık kampı yaptık. Güzel bir sezon çıkaracağız” dedi.

FUTBOL TARAFTARLA GÜZEL

Yeşil-beyazlı ekibe geldiğinde kendisini en çok etkileyen şeyin taraftar olduğunu belirten Skubic, “Slovenya’da oynadığım takımlarda böyle bir olanağa sahip olamadım. Çünkü en fazla 500 kişiye oynuyorduk. Konya’ya geldiğimde ise Beşiktaş’a karşı stat doluydu. Böyle bir ortamda insan daha fazla koşmak zorunda hissediyor kendini. Çünkü 40 bin insan sizi izlemek için orada. Onlara en iyisini vermek istiyorsunuz doğal olarak. Bana çok destek oluyor Konyaspor taraftarı. Tribüne yakın oynadığım için onlarla iletişimimiz çok iyi. Futbol taraftarla güzel. Onlar olmasa motivasyonumuz bu kadar iyi olmaz. Yeni sezonda desteklerine çok fazla ihtiyacımız var” diye konuştu.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.