Süleyman Sayan

Süleyman Sayan

Dakika olmuş 89 saldır kartalım

Dakika olmuş 89 saldır kartalım

Konyaspor hem sezon başında koyduğu lig hedefini hem de galibiyet rekorunu egale etme maçında başkentte Gençlerbirliği deplasmanındaydı, gelen ihbarlar doğrultusunda başkent emniyeti geniş güvenlik önlemleri almıştı. 

Karşılaşma Diyarbakır'da verdiğimiz şehitlerimiz için saygı duruşu ile başladı.
Ankaralı taraftarlar maça fazla ilgi göstermezken Konyaspor taraftarları alıştığımız gibiydi. 90 dakika hiç susmadılar ve galibiyette pay sahibi oldular. Dakika 6 olduğunda Konyaspor taraftarlarının tribün jestine şahit olduk.  Diyarbakır'da verilen şehitler arasında Ankaralı futbol severlerin yakınlarının olduğunu öğrenen Konyalılar, slogan atmaları için ses çıkarmadan beklemeleri ve ortak acımızda verilebilecek en iyi taraftar desteği için bir teşekkürü hak ettiler.
Maçın ilk yarısında maçın kontrolü tamamen Konyaspor'da idi, buna rağmen Gençlerbirliği etkili pozisyonlarda buldu. Bu pozisyonlarda Serkan kalesinde önemli kurtarışlar yaptı. Konyaspor galibiyeti getirebilecek golü ilk yarıda bulabilirdi. Hakemin de maçın genelinde başkent temsilcisine oldukça cömert davrandığını gözlemledik. Takdir haklarının neredeyse tamamını başkent ekibinden yana kullandı. Karşılaşmanın ikinci devresi taraftar coşkuyu artırırken, Konyaspor vites düşürmüştü. Bunda Gençlerbirliği'nin oyunu Konya sahasına yıkmasının, ya da Konyaspor'un buna izin vermesinin yanı sıra ligin sonuna yaklaştıkça başarıya endeksli baskının arttığını da gördük, son bir kaç maçtır olduğu gibi ikinci yarı oldukça zorlandık diyebilirim. 
Dakikalar 84 olduğunda, dakikaya endeksli Konyaspor tribünlerinin yaptığı tezahürat ise takımı ateşlemeye yetti. Dakikalar 89 olduğunda devam eden “Allah Allah saldır kartalım, dakika olmuş 89 saldır kartalım” tezahüratı ve Rangelov'un Ömer Ali'nin hayati pası ile bulduğu şık gol ile galibiyetin gelişi. 
Sonuç olarak; iyi oynamanın önemini yitirdiği 3 puanın değer kazandığı haftalara giriyoruz bu anlamda son dakika golü ile de olsa 3 puan güzeldi.
Maçın sözü;  son dakika da olsa 1 attık 3 aldık tebrikler size yenilmezler...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Sayan Arşivi
SON YAZILAR