Danimarka’daki Jet Ski Kazası

Danimarka’daki Jet Ski Kazası
Kazada ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi

KOPENHAG (AA) - Danimarka’da cumartesi günü Kopenhag Limanı’nda sürat yapan bir jet ski’nin tekneye çarpması sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 2’ye yükseldi.

Yerel medya, kazada ağır yaralanan ve Kraliyet Hastanesi Rigshospitalet’e kaldırılan kadının da hayatını kaybettiğini duyurdu.

ABD vatandaşı 20'li yaşlarındaki kadının kimliği henüz açıklanmadı.

Bu arada kazayla ilgisi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 8 kişi, poliste ifadelerinin tamamlanmasının ardından Kopenhag Şehir Mahkemesine sevk edildi.

Mahkeme, kaza sırasında jet skiyi kullandığını itiraf eden ve daha önce hırsızlık ve şiddet suçları işlediği belirlenen bir şüphelinin tutuklanmasına karar verdi. Diğer şüpheliler tutuksuz yargılanacak.

Cumartesi akşamı Kopenhag Limanı’nda 7 kadının denize açılmak için kiraladığı tekneye sürat yapan bir jet ski çarpmış, kazada ABD vatandaşı olduğu açıklanan bir kadın hayatını kaybetmişti. Kazada yaralanan 6 kadından biri, durumunun ağır olması nedeniyle Kraliyet Hastanesi Rigshospitalet’e kaldırılmıştı. Kazanın ardından kaçan 8 kişi, Bröndby Havn Limanı’ndaki operasyonda yakalanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.