Dar gelirli aileler yararına kermes

Dar gelirli aileler yararına kermes
YOZGAT (AA) - Sorgun Dost Eli Gıda Bankası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince dar gelirli aileler yararına kermes düzenlendi.Dost Eli Derneği Başkanı...

YOZGAT (AA) - Sorgun Dost Eli Gıda Bankası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince dar gelirli aileler yararına kermes düzenlendi.

Dost Eli Derneği Başkanı Mithat Güler, kermes açılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, kermeste, yiyecek, içecek, kitap, giyecek, çeyiz eşyası gibi ürünlerin satışa sunulduğunu söyledi.

Kermesten elde edilecek gelirin ekonomik durumu iyi olmayan dar gelirli ailelere harcanacağını ifade eden Güler, "Kermesimiz 24 Nisan'a kadar açık kalacak. Vatandaşlarımızın ilgisi yoğun. Allah'ın izniyle bu ilginin daha da artmasını bekliyoruz. Amacımız, elde ettiğimiz gelirle karınca kararınca bir kaç aileyi daha sevindirebilmek. Bunu da vatandaşlarımızın kermesimize göstereceği ilgiyle başarabiliriz." dedi.

Dernek binasında gerçekleştirilen açılışa, Kaymakam Ali Arslantaş, Belediye Başkan Vekili Ahmet Başboğa, Müftü Hasan Güler ve davetliler katıldı.

Dar gelirli aileler yararına kermes

Dar gelirli aileler yararına kermes

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.