Darbe endişesiyle sokağa çıktılar

Darbe endişesiyle sokağa çıktılar
Konya’da yaşanan ve yaklaşık yarım saat süren elektrik kesintisi sonrası darbe olabileceğini düşünen vatandaşlar Konya Valiliği önüne toplandı.

Konya’da gece saatlerinde yaşanan elektrik kesintisi sonrası vatandaşlar darbe mi oluyor endişesiyle Konya valiliği önünde toplanarak yetkililerden açıklama bekledi. Ellerinde Türk Bayraklarıyla valilik önünde toplanan vatandaşlara polis ekipleri tarafından elektrik kesintisinin nedeninin trafodan kaynaklı olduğu ve herhangi bir darbe girişiminin olmadığı hakkında bilgi verildi. Valilik önünde toplanan kalabalık Konya Valisi Yakup Canbolat’ın Valiliğe gelerek açıklama yapmasını istedi. AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, valilik önüne gelerek vatandaşlara herhangi bir olumsuzluk olmadığı söyledi. Kalabalık bunun üzerine valilik önünden dağıldı. Valilik önünde toplanan vatandaşlardan bazıları ise, elektrik kesintisinin ikinci bir kalkışma olabileceğini düşünerek toplandıklarını söyledi.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.pusulahaber.com.tr/darbe-endisesiyle-sokaga-ciktilar-1733v.htm

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.