Darbe Girişimine Deniz Altında Pankartlı Tepki

Darbe Girişimine Deniz Altında Pankartlı Tepki
Osmaniye ve Adanalı dalgıçlar, FETÖ'nün darbe girişimine tepkilerini deniz altında "Milli İradenin Yanındayız" pankartı açarak gösterdi

OSMANİYE (AA) - Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Osmaniye İl Temsilciliğine bağlı balık adamlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine deniz altında "Milli İradenin Yanındayız" pankartı açarak tepki gösterdi.

Mersin'in Tisan Yarımadası'na giderek 25 metre derinliğe dalan 12 dalgıç, yurdun dört bir yanındaki meydanlarda süren "demokrasi nöbetini" bir süre suyun altında gerçekleştirdi. Sporcular, deniz altında "Milli İradenin Yanındayız" pankartı açtı.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Ebubekir Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk sporcularının her zaman darbe ve girişimlerine karşı olduklarını belirtti.

Halkın 15 Temmuz'dan bu yana sokaklara ve meydanlara sahip çıktığını vurgulayan Yılmaz, "Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı gereği meydandaki nöbetlere devam ediyoruz. Ancak denizlerimizin de boş olmadığı göstermek için bir grup sporcu arkadaşımızla nöbetimizi 'Milli İradenin Yanındayız' sloganıyla deniz altında tutmak istedik." diye konuştu.

Osmaniye Anadolu Gençlik Kültür ve Spor Kulübü Başkanı Ramazan Tıraş da meydanlar gibi denizlerin de tek sahibinin halk olduğunu göstermek amacıyla suyun altında darbe girişimine tepkilerini gösterdiklerini dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.