Darüşşafaka Doğuş gözünü zirveye dikti

Darüşşafaka Doğuş gözünü zirveye dikti
Darüşşafaka Doğuş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kutluay, yeni başantrenörleri David Blatt'la her platformda zirveye oynamaya çalışacaklarını söyledi

Darüşşafaka Doğuş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kutluay, yeni başantrenörleri David Blatt'la her platformda zirveye oynamaya çalışacaklarını söyledi.

Takımın başına ABD'li ünlü başantrenör David Blatt'ı getirerek önemli bir işe imza attıklarını anlatan İbrahim Kutluay, AA muhabirine kulübün hedeflerini açıkladı.

-"Bulunduğumuz her yerde zirveye oynayacağız"


Kutluay, Blatt'ın oynatmış olduğu oyun ve sahip olduğu basketbol felsefesinin Darüşşafaka Doğuş'a farklı bir vizyon katacağını belirterek, şöyle konuştu:

"David Blatt'la takımımıza vizyon katacağına inandığımız ve kulübümüzün uluslararası anlamda marka olma hedefine en uygun başantrenör olacağını düşündüğümüz için anlaştık. Kulübümüzün hedefi hiç bir zaman bitmeyecektir. Darüşşafaka Cemiyeti'yle yapmış olduğumuz uzun süreli anlaşmaya sadık kalarak, her geçen gün hedeflerimizi arttıracağız. Bulunduğumuz her yerde zirveye oynayacağız. Bu bakımdan da doğru oyuncu kimyası oluşturarak, doğru insanların bulunduğu bir ekip içerisinde kulübümüzün başarılı olması için elimizden geldiğince çalışacağız."

Sürekliliği olan başarı istediklerini belirten Kutluay, transferle ilgili henüz netleşen isimler olmadığını ve başantrenör Blatt ile yapacakları planlamanın ardından her kesimi heyecanlandıracak çok önemli yabancı oyuncuları kadrolarına katacaklarını anlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.