'Dava arkadaşlığımıza zarar veremezsiniz'

'Dava arkadaşlığımıza zarar veremezsiniz'
Başbakan Davutoğlu, "Cumhurbaşkanlığı ve başbakanlık makamı üzerinden spekülasyon yapanlara sesleniyorum, dava arkadaşlığımıza zerre zarar veremezsiniz" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde, AK Parti İletişim Merkezinin (AKİM) 2 Milyon Gülen Yüz Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanlığı ve başbakanlık makamı üzerinden spekülasyon yapanlara bir kez daha sesleniyorum, siz ne yaparsanız yapın, bizim dava arkadaşlığımıza zerre miktar zarar veremezsiniz" dedi.

Geçici Bakanlar Kurulunu kurmak üzere görevlendirilmesi üzerine bazı milletvekillerine bakanlık teklifinde bulunduğunu hatırlatan Davutoğlu, şöyle konuştu:

"(Başbakanın teklifine 'Evet' diyenler onursuzdur, ahlaksız bir siyasete alet olurlar) gibi kendi milletvekillerine baskı yaparak onların iradelerine ipotek koymaya çalışanlar, TBMM'nin onuruyla oynamışlardır. Milletten onay alıp bu Meclis'e girmiş olan her milletvekili, siyaseten bize en karşı duruşa sahip olsa dahi onurludur, bizim saygımızı hak eder."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.