Davutoğlu, Konya'ya hedef koydu!

Davutoğlu, Konya'ya hedef koydu!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya adaylarını tanıtım toplantısında 7 Haziran Seçimleri'nde Konya'dan yüzde 75 oy oranı beklediğini açıkladı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle 25. Dönem Konya Milletvekili adaylarını tanıttı. AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından Aday Tanıtım Şöleni'ne Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, geçmiş dönemlerde AK Parti Konya milletvekilliği yapmış isimler, AK Parti Konya milletvekilleri, 25. Dönem Milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı.

7 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ

Törende ilk konuşan AK Parti İl Başkanı Musa Arat da Milletvekili adaylarının hepsini Meclis'e göndereceklerini söyledi. İnsanların ve milletlerin hep bir kader çizgisi üzerinde yürüdüğünü dile getiren Arat, "7 Haziran seçimlerinde üzerimizi düşeni yaparak, 40 bin kilometrelik kare Konya'yı adım adım dolaşacağız. Sizi yapılan hizmetleri, yapılacak hizmetleri anlatmaya gideceğiz. Konya olarak hiçbir boşluk bırakmadan çalışacağımıza söz veriyoruz. Bugüne kadar bu davaya hizmet vermiş birçok isim oldu. Milletvekillerimize, il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve kadın kollarımıza teşekkür ediyorum."

DAHA GÜÇLÜ BİR KONYA İÇİN SÖZÜ

Musa Arat’ın ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Konya'da büyük bir teveccüh gördüğünü belirterek, "Başbakanımıza daha çok çalışma için söz veriyoruz. Bugüne kadar şehrimize, davamıza, büyük hizmetleri olan milletvekillerimize tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Daha güçlü bir Konya daha güçlü bir Türkiye için çalışma sözü veriyorum" dedi.

YÜZDE 75 İSTİYORUM

Başkan Akyürek’in ardından sahneye gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu Konya'dan beklediği oy oranını açıkladı. Başbakan, Konya'nın devamlı kendilerine büyük destek verdiğini belirterek 'Yüzde 75 bekliyorum ve inşallah 14 milletvekilinin tamamını istiyorum sizden. Konya, 7 Haziran'da 14 milletvekilini Ankara’ya gönderecektir. Biz Konya'ya güveniyoruz. Yarın Erzurum’dan başlatacağımız ve tüm ülkeyi şehir şehir dolaşacağımız mitinglerimize start veriyoruz. 6 Haziran'da Konya'da yapacağımız mitinge ise şimdiden tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. O miting Türkiye'nin gördüğü en muhteşem miting olacağını düşünüyorum” dedi. Davutoğlu'nun konuşmaları sık sık sloganlarla kesilerek destek verildi.

14 ADAY TEK TEK ÇAĞRILDI

AK Parti’nin 14 milletvekili adayı tek tek sahneye çağırıldı. Her aday, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Ak Parti İl Başkanı Musa Arat ile birlikte fotoğraf çektirdi.

DAVUTOĞLU, AĞRALI İÇİN ''FATİHA'' İSTEDİ

Ak Parti Konya Milletvekili aday tanıtım toplantısına katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, hayatını kaybeden Konya Milletvekili adayı Abdullah Ağralı'nın babası Hacı Ağralı için ''Fatiha'' okunmasını istedi.

Burada Konyalılara hitap eden Davutoğlu, daha sonra sahneye çağrılan adaylarla tek tek fotoğraf çektirdi. Ak Parti Konya Milletvekili adayı Abdullah Ağralı'nın gelişiyle birlikte salonda çalan müziğe ara verdiren Davutoğlu "Abdullah Ağralı Bey, babasını yeni kaybetti. Kendisini ben de tanırdım. Şimdi sizlerden onun için birer Fatiha okumanızı istiyorum. El -Fatiha" dedi. Salonu dolduranların ''Fatiha'' suresini okumasının ardından tanıtım programı kaldığı yerden devam etti.

RECEP KONUK SÜRPRİZİ

14 adayın sahneye çıkmasının ardından toplu fotoğraf çekileceği sırada Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk’un ismi anons edilerek sahneye çağrıldı.

Recep Konuk’un ardından Ak Parti’nin Konya’da görev yapan yöneticileri ve 21., 22., 23. ve 24. dönem milletvekilleri sahneye davet edildi. Program toplu fotoğraf çekilmesinin ardından son buldu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.