Nefesler tutuldu, yeni kabine açıklanıyor

Nefesler tutuldu, yeni kabine açıklanıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Vekili Ahmet Davutoğlu'nu 62. hükümeti kurmak için görevlendirdi. Yeni kabinenin az sonra açıklanması bekleniyor.

Erdoğan, Davutoğlu'nu Çankaya Köşkü'nde dün saat 22.00'de kabul etti. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede Erdoğan, Davutoğlu'na hükümeti kurma görevini vermiş ve yeni hükümetin bugün açıklanacağı bildirilmişti.

Çankaya Köşkü'ndeki kritik görüşme az önce başladı. Başbakan vekili Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yeni kabine listesini sunacak.
 
Ankara Keçiören'deki konutundan ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, az önce Çankaya Köşkü'ne giriş yaptı. Erdoğan'ın Köşk'e gelmesinin ardından Başbakan vekili Ahmet Davutoğlu Başbakanlık binasından ayrıldı ve Köşk'e geldi.  Davutoğlu, yeni kabine listesini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacak.

Görüşmenin ardından Başbakanvekili Ahmet Davutoğlu Başbakanlık binasında düzenleyeceği basın toplantısında yeni kabineyi açıklayacak.

 Gelecek hafta Meclis Genel Kurulu’nda yeni hükümet programı okunacak. Program üzerindeki görüşmelerden sonra güven oylaması yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.