Şule Akdemir

Şule Akdemir

Deccalin Ordusu

Deccalin Ordusu

Uyuyan dev uyanmaya başladı da bu yüzden mi tüm bu yaşananlar?

Gelişen ve değişen Türkiye’ye bölücük aşılayan, bizi birbirimize düşürmeye çalışan, Müslüman iki topluluk arasında ayrılık çıkaranlar… Kim bunlar?   Cevap: deccalin ordusu.

Evet tüm dünyayı kana bulayan deccal, hiç durmadan toplumları birbirine düşürmeye, milletimize huzursuzluk vermeye, bizi kargaşaya ve anarşiye sürüklemeye çalışıyor. Dünyada Orta Doğu’ya gözünü dikenler, her zaman olduğu gibi Türkiye’nin potansiyellerini kırmak ve bunlardan faydalanmayı amaçlıyor.

 Peki bize bu süreçte neler düşüyor?  Her şeyden önce sağduyulu olmak, birlikten yana bir tavır sergilemek, yıkıcı değil yapıcı, çözüm sunucu olmak, sorgulayıcı, demokrasiden yana bir tutum sergilemek…

       Çünkü şeytan Müslümanların arasına fitne sokarak, ayrılık çıkarmak istiyor. Bunu görmezden gelmek de şüphesiz yediden yetmişe herkese zarar veriyor. Türkiye’ye gelecek bir zarar dünyayı etkiliyor, Tüm İslam Alemini.

      Biliyoruz ki Türkiye tüm İslam Alemine önderlik edecek bir konumda gözüküyor, eğer Türkiye kendi içindeki birliğini tamamlayamazsa bu tüm dünyanın zararına olacaktır. Bu süreçte Kur’an’a, imana, bilim ve teknolojiye, güzel ahlaka sarılmaktan başka bir fayda yok. Biz Türkiye’de bugün bunu gördük. Siyaset, tek başına yeterli olmuyor bunu da gördük. Yeryüzünde Allah’ın kanunları çiğnenince, Kur’an’a uyulmadığında neler yaşandığını gördük.

       İslam Alemi’nin refahı da ittifaktan geçiyor, tüm güçlerin birleşmesinden. Gücümüz gidiyor, dünya olarak yıpranıyor, ekonomik krizler, siyasi krizler geçiriyoruz. Sevgiyi, saygıyı daha çok yaygınlaştırmalıyız, kini ve nefreti söküp atmalıyız. Kinin ve nefretin temelleri üzerine kurulan bir dünya düzeni bir gün karanlıklar üzerine çökmeye mahkumdur.

     Sevgi ve demokrasi üzerine, farklılıklar üzerine kurulan bir dünyada çok farklı renkle daha güzel yaşanır.” Farklılıklarla da olsa bir olmak” dünyanın kurtuluşu budur.

      Kuran'ın birçok ayetinde Müslümanların kardeş oldukları, birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmeleri gerektiği, dayanışma halinde olmaları gerektiği bildirilmiştir. Bu ayetlerden bazıları şöyledir:

Bir de onlardan sonra gelenler, derler ki: 'Rabbimiz, bizi ve bizden önce iman etmiş olan kardeşlerimizi bağışla ve kalplerimizde iman edenlere karşı bir kin bırakma. Rabbimiz, gerçekten Sen, çok şefkatlisin, çok esirgeyicisin. (Haşr Suresi, 10)

İnkar edenler birbirlerinin velileridir. Eğer siz bunu yapmazsanız (birbirinize yardım etmez ve dost olmazsanız) yeryüzünde bir fitne ve büyük bir bozgunculuk (fesat) olur. (Enfal Suresi, 73)

Kendilerine apaçık belgeler geldikten sonra, parçalanıp ayrılan ve anlaşmazlığa düşenler gibi olmayın. İşte onlar için büyük bir azap vardır. (Al-i İmran Suresi, 105)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Şule Akdemir Arşivi
SON YAZILAR