Dedeler ve torunlar 'uçurtma' şenliğinde buluştu

Dedeler ve torunlar 'uçurtma' şenliğinde buluştu
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir cami imamı tarafından düzenlenen uçurtma şenliğinde dedeler, torunlarıyla uçurtma uçurup gönüllerince eğlendi

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir cami imamı tarafından düzenlenen uçurtma şenliğinde dedeler, torunlarıyla uçurtma uçurdu.

Miraç Cami din görevlisi Recep Çeri tarafından cami cemaatine yönelik Garnizon Şehitliği yanındaki arazide "Dede torun el ele haydi uçurtma şenliğine" etkinliği düzenlendi.

Din görevlisi Çeri tarafından uçurtma dağıtılan cami müdavimi dedeler, torunlarıyla etkinliğin yapılacağı alana geldi. Uçurtmaları havalandırarak en yükseğe çıkartma yarışı yapan dede ve torunlar arızalanan uçurtmaları da birlikte onardı.

"Dede torun el ele haydi uçurtma şenliğine"
Miraç Cami din görevlisi Çeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, camiye gelen öğrencilerle yaşlıları "Dede torun el ele haydi uçurtma şenliğine" sloganıyla bir araya getirdiklerini söyledi.

Öğrencileri, negatif ortamlardan pozitif alanlara taşımanın yanında yaşlılara da eski günleri hatırlatmayı amaçladıklarını ifade eden Çeri, "Camimize gelen yaşlılarla gençleri, uçurtma şenliğimizde buluşturduk. Cemaatimiz, doğayla baş başa güzel bir gün geçirdi." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.