Dedeman “Ramazan”a hazır

Dedeman “Ramazan”a hazır
Hoşgörü şehri Konya’da, ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte ayrı bir sevinç ve hareketlilik başladı.

Türkiye’nin en iyi iş otellerinden biri olarak konumlanan Dedeman Konya, ramazan ayı boyunca Türk-Osmanlı mutfağının eşsiz lezzetlerini misafirlerine sunacak.

Dedeman Konya Otel Şefi Abdullah Çelik ve ekibi tarafından menülerin ustalıkla yorumlanacağını ifade eden Dedeman Konya Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Kocagüzel, misafirlerinin zengin açık büfeden veya özel Ramazan menülerinden iftarlarını yapabileceklerini belirtti.

DEDEMAN KONYA’DAN GELENEKSEL İFTAR LEZZETLERİ

Dedeman Konya’nın sunumu ve lezzetiyle fark oluşturacak iftar önerileri arasında Safran Restaurant’ta ve Teras’ta sunulacak zengin açık büfesi; iftariyelikler, çorbalar, zeytinyağlılar, salatalar, sıcak ana yemekler ve tatlılardan oluşuyor. Bununla birlikte 18. kattaki Konya manzaralı Roof Restaurant’ta Türk-Osmanlı mutfağının enfes örneklerinden oluşan seçmeli menüler yer alıyor. İftar menülerinin fiyatları ise 59 TL’den başlıyor. Deneyimli ekibinin güler yüzlü servisiyle Dedeman Konya özel salonlarında 10 kişiden 1500 kişiye kadar olan grupları; teras alanında ve şehrin en büyük açık mekanı olan, yemyeşil bahçesinde ise 200 kişiden 1200 kişiye kadar olan gruplar ile aileleri ve arkadaş gruplarını ağırlamaya hazırlanıyor. (Haber Merkezi)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.